sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ne on ne pienet hetket

Tykkään ihan hirmuisesti Just Little Things -sivustosta. Tänään, Facebookissa kiertävän positiivisuus-haasteen myötä, huomasin fiilisteleväni aika paljon pieniä juttuja. Juttuja joita on kiva jakaa muidenkin kanssa sen lisäksi, että niitä hymistelee antaumuksella itsekseen

Olen myös huomannut kaipaavani kirjoittamista. Hömpän kirjoittamista, koska a) se on kivaa b) vakavien, asiallisten tekstien kirjoittaminen on huomattavasti helpompaa kun on jonkinlainen kirjoitusrutiini c) edellisen kirjoitusrutiinin tähtäävän blogin kaaduttua puoli vuotta sitten olen ikävöinyt tätä, vaikken silloin oikein päässyt vielä niin vauhtiin, että tietäisin mitä ikävöin. Ja koska en osaa tarkentaa, että mitä kaipaan,
 tekee se tästä kaikesta tavallaan jännittävää, hypyn tuntemattomaan. 

Totesin sisäiselle "mutta miksi juuri sinun pitäisi muka kirjoittaa ajatuksiasi kenen tahansa luettavaksi?"-äänelleni hälläväliä. Tai itseasiassa, kuten eräs tuttavani tällaisissa tilanteissa aina niin ihastuttavasti toteaa: tsägädäfägädä. (Lausuttaessa paino fä-tavulla!) Do more of what makes you happy. 

Tämän ei ole tarkoitus olla kopio-blogi. Tämän ei ole tarkoitus olla jotain täysin päinvastaista. Tämä blogin tarkoitus on tallentaa pieniä hetkiä ja asioita, jotka ovat onnellistuttaneet minua ja toivottavasti tekevät sen myös jollekulle muullekin. 
Ja ne kolme asiaa, jotka kirjoitin ensimmäiseen facebookin positiivisuuspäivitykseeni: 

1. Yksi Scandal-sarjan hienouksista on se, että siinä Meredith Greyn molemmilla vanhemmilla on hienot, isot ja merkittävät, roolit. 
2. Esplanadin puiston puut. En ole aiemmin tajunnut kuinka majesteetillisia ne ovat. 
3. Kesän mukanaan tuoma helppous ja vaivattomuus. 


Iloa päivään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti