tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesä-alho

"No onhan se sellanen hyvänmielen-blogi" kuului tuomio kotoa. Viime aikoina hömpän kirjoittamisen vaikeus on konkretisoitunut: kun itse vaeltaa jotenkin syvissä, pohdiskelevissa vesissä on vaikea irrottaa julkiseksi yhtään ajatusta, joka olisi keveä. Syville pohdiskeluillekin on täällä kyllä vielä varmasti tilaa, mutta kenties kesä saa aikaan sen, että yksikään ajatus ei oikein tunnu valmiilta, eikä siis julkaisukelpoiselta. Ja lopputulemana blogissa ei ole mitään. Ta-daa

Heinäkuu on itselleni monesti vähän alakuloinen kuukausi. Toukokuussa riemuitaan lähestyvästä kesästä, kesäkuussa hihkutaan sitä, että täällä se nyt on ja elokuussa ajatukset alkavatkin olla tulevassa syyskaudessa ja sen suunnittelussa ja siinä, miten kivaa onkaan päästä taas omiin töihin. Muistan vuosi sitten heinäkuussa olleeni samanlaisen alhon vallassa, silloin kuitenkaan tajuamatta, että mistä tuulee. Ehkä kesäkuun hihkumiseni onkin niin intensiivistä, että voimat loppuvat heinäkuussa kesken? Joten tänä kesänä pienen pienet asiat olkoon tarpeeksi ja vielä keveääkin keveämpi riittäköön. 

Tällaisia hetkiä varten kerään itselleni Pinterestiin adorable-kansiota, koska joskus olotilaan ei auta muu kuin söpöt eläimet. Tässä muutama. 

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Kuva täältä

Helpotti. Ehdoton suosikkini on tuo viimeisen kuvan vauva-oranki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti